El Tot Sant Cugat també a Internet


  • Comparteix:

victor.alexandre

Victor Alexandre


Publicat: el 22/jul/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

De la mateixa manera que temps enrere, des de les pàgines del Diari de Sant Cugat, vam parlar elogiosament de la força espectacular de Cugat.cat -que el passat mes de juny superava els 31.000 lectors tot consolidant-se com el diari electrònic d'informació local en català més llegit-, ara, des d'aquí mateix cal felicitar el setmanari Tot Sant Cugat per l'estrena del seu nou portal a Internet.

ESCOLTA-HO

Com sabem, les noves tecnologies s'han introduït de tal manera en la nostra vida que gairebé sembla que hagin existit sempre i llevat de les franges d'edat més avançada, cada cop resulta més difícil trobar persones que no es connectin diàriament a la xarxa. Per això és molt important que una revista tan consolidada en format paper com el Tot Sant Cugat, que és una de les 25 revistes més llegides de Catalunya i amb una audiència setmanal de 53.000 lectors, tingui a Internet una presència força més àmplia que la que tenia fins ara. Com és lògic, d'acord amb la seva personalitat, aquest portal prima les notícies, el comerç i les ofertes, però també hi podem trobar reportatges, entrevistes, una galeria fotogràfica o un catàleg d'opinions de personatges locals sobre temes diversos. Això sense oblidar un dels elements estrella de tota la vida del Tot Sant Cugat: les activitats socials. Justament, una de les raons que han convertit aquesta publicació en la més buscada en paper cada divendres pels santcugatencs és el calendari d'activitats de la ciutat i, per tant, tampoc no hi podia faltar en el seu format virtual. Ara, és clar, tot just acaba de començar i és ben segur que els continguts s'aniran ampliant, però, de moment, és molt positiu que el Tot Sant Cugat, amb 26 anys d'història, ja sigui també un portal d'Internet. Cal felicitar-lo, perquè no col·lideix en absolut amb Cugat.cat, perquè és un model d'èxit realment admirable i perquè, com a tal, és tot un estímul.

VÍCTOR ALEXANDRE és periodista i escriptor
www.victoralexandre.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.