L'èxit del Teatre-Auditori de Sant Cugat


  • Comparteix:

victor.alexandre

Victor Alexandre


Publicat: el 31/jul/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Cal felicitar el Teatre-Auditori de Sant Cugat per haver aconseguit una ocupació del 80% la temporada anterior, cosa que en nombre d'espectadors significa que entre el setembre de 2008 i el maig de 2009 hi van passar 73.000 persones.

ESCOLTA-HO

És una bona notícia i cal fer-se'n ressò, perquè la tendència habitual és posar el focus en les notícies negatives i aprofitar per criticar-ne els protagonistes. És injust que sigui així, prou que ho sabem, però està comprovat que ven més una crítica que no pas una felicitació. Avui, per tant, potser no vendrem tant, però reconeixerem que el nostre Teatre-Auditori és un dels equipaments culturals de més prestigi de Catalunya i que tant el nivell com la diversitat de les propostes que s'hi programen són força elevats. Aquest any, per exemple, hi hem vist, entre d'altres, concerts de Pegasus i de Quilapayún, les òperes Il Trovatore, de Verdi, i Don Giovanni, de Mozart, i muntatges com ara Traïció, de Harold Pinter, amb Francesc Orella, Mort d'un viatjant, d'Arthur Miller, amb Jordi Boixaderas, i Els nois d'història, d'Alan Bennett, amb Josep Maria Pou. I si a això hi afegim que també és un espai que acull les activitats de les entitats santcugatenques, és a dir, que no és una sala que visqui d'esquena a la ciutat, sinó que és receptiva al municipi en aquest sentit, hem de reconèixer que el Teatre-Auditori ha esdevingut en quinze anys un element perfectament integrat en la nostra vida ciutadana i també molt estimat. I com que aconseguir això no és gens fàcil, cal felicitar l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, i en especial la direcció del teatre, per aquests resultats tan brillants en una època tan desfavorable econòmicament com l'actual. Els santcugatencs podem sentir-nos-en sanament orgullosos. Les coses ben fetes enforteixen la confiança en nosaltres mateixos i la confiança en nosaltres mateixos inspira respecte en els altres.

VÍCTOR ALEXANDRE és escriptor i periodista
www.victoralexandre.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.