PERE SOLER: 'Calen més esforços al casc històric '


  • Comparteix:

El col.lectiu de veïns Centre-estació ha complert 5 anys de vida donant mostres que el teixit associatiu de Sant Cugat es consolida. Pere Soler és el president de l'entitat i explica que la supressió de la parada d'autobusos a Lluís Millet continua sent la reivindicació principal dels veïns.

ESCOLTA-HO

L'Associació de Veïns del Centre-Estació ha celebrat els seus cinc anys de vida amb una calçotada que ha reunit més de 150 persones a la plaça de Barcelona. L'associació es mostra satisfeta de la feina feta durant aquests cinc anys, tot i que encara tenen moltes reivindicacions pendents de resoldre com la supressió de la parada d'autobusos de la plaça de Lluís Millet i la millora de la recollida d'escombraries.

La calçotada ha servit per celebrar d'una manera festiva el cinquè aniversari de l'entitat i també per reivindicar solucions als problemes que segons l'Assemblea encara té el centre, com el pas dels autobusos per la plaça de l'estació, els equipaments públics per a les associacions, la recollida d'escombraries i les places d'aparcament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.