El Gimnàstica Sant Cugat tanca la temporada en gran amb el Festival d'Estiu


  • Comparteix:

Centenars de gimnastes han viscut aquest diumenge el seu dia gran amb el Festival d'Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. El PAV3 ha acollit el tradicional esdeveniment on familiars, amics i entusiastes de l'esport han pogut veure el nivell d'aquestes artistes.

Durant tot el dia 700 gimnastes del club han fet diferents exercicis de gimnàstica rítmica i estètica en diferents estils. Alguns grups han apostat per un format solemne, mentre que d'altres han volgut convidar el públic a unir-se a la festa amb el show més mogut.

Les organitzadores, Núria Salas i Mireia Colet, expliquen què significa un festival com aquest: "És súper important, sobretot per les nenes, per ensenyar tot el treball que han fet durant el curs als pares i familiars", comenten.

Tot l'esforç val la pena quan especialment les més petites surten a actuar: "Penso que els fa molta il·lusió perquè veuen tota la feina, venen avis, venen amics a veure les nenes ballar i crec que el públic s'alegra molt veien la feina que fem", expliquen les coordinadores.

El Gimnàstica Sant Cugat ha tancat la temporada en gran i demostrant el talent de les seves gimnastes.

Núria Salas

Aquest festival és súper important, sobretot per les nenes, per ensenyar tot el treball que han fet durant el curs als pares i familiars. I la veritat és que estem molt contents que l'Ajuntament ens deixi un espai com aquest per poder celebrar el festival.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.