Juanjo Cortés (sobre el cas CE Valldoreix): 'Ens preocupa qualsevol dany reputacional que es pugui associar amb el nom de Valldoreix'

El president de l'EMD explica a Cugat Mèdia que ja s'ha trobat amb totes les parts vinculades a la polèmica del Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

Juanjo Cortés en una imatge d'aquest dijous 6 de juny / Foto: Cugat Mèdia

Juanjo Cortés en una imatge d'aquest dijous 6 de juny / Foto: Cugat Mèdia

El president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, s'ha mostrat preocupat pel cas que esquitxa el Club Esportiu Valldoreix per les presumptes irregularitats del seu president. Cortés considera que, tot i que 'és un afer intern del club' del qual 'no som ni competents ni tenim potestat per actuar-hi', la institució no és aliena a la situació actual del club per la seva importància i arrelament al territori. Cortés ha explicat a Cugat Mèdia que s'han trobat 'amb totes les parts i estem acompanyant a tothom perquè entenem que el CE Valldoreix és una de les entitats més importants de Valldoreix'. En aquest sentit, el president ha afegit que el club 'té una projecció amb el nom de Valldoreix que va molt més enllà del nostre àmbit territorial i, per tant, ens preocupa qualsevol dany reputacional que es pugui associar amb el nom de Valldoreix'.

Cortés demana que "s'aclareixin els fets i que el club, d'una manera el més correcte possible i jurídicament, trobi la solució si realment hi ha un problema". El president de l'EMD també afegeix que estaran al costat del club "governi qui governi perquè en definitiva és una entitat que exporta el nom de Valldoreix, que rep molta gent de fora i que organitza tornejos amb el nom de Valldoreix i, per tant, si no es pot solucionar des d'un punt de vista del consens, entenc que les persones que estan reclamant optin per altres opcions", ha dit Cortés.

El camí de la demanda

Les declaracions de Cortés arriben després que la plataforma Elefant Blanc, hagi explicat a Cugat Mèdia que, fruit de les presumptes irregularitats financeres de la gestió del president del Club Esportiu Valldoreix, ha engegat un 'crowdfunding' per pagar les despeses de la demanda interposada per dos socis. La iniciativa, que necessita recaptar 10.500 euros, ja n'ha reunit més de 3.000. Aquesta acció s'emmarca dins l'estratègia de la plataforma, amb uns 70 socis, de tenir "una junta directiva i un president honestos per al club". Elefant Blanc sosté que, tot i la renúncia de la meitat de la junta directiva, s'està fent una "persecució contínua amb l'obertura d'expedients disciplinaris" a socis els drets dels quals han estat vulnerats". Joan Carles Pradell és president del club des de fa 16 anys i vicepresident de la Federació Catalana de Tenis.


Juanjo Cortés

Ens preocupa el dany reputacional al nom de Valldoreix. Estarem al costat del club governi qui governi perquè en definitiva és una entitat que exporta el nom de Valldoreix, que rep molta gent de fora i que organitza tornejos amb el nom de Valldoreix i, per tant, el que volem si no es pot solucionar des d'un punt de vista del consens, entenc que les persones que estan reclamant optin per altres opcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.