'El Diari del Vallčs', nou mitjŕ de la comarca

La nova publicació surt tots els dilluns

Societat

Publicat el 17/oct/12 per Sara Valdés

'El Diari del Vallčs' és la nova publicació independent en catalŕ que dóna cobertura a tot el Vallčs Occidental. El nou mitjŕ de comunicació, que ha vist la llum aquest dilluns, surt en periodicitat setmanal i arribant a totes les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Rodalies la comarca i, en llocs públics com Centres d'Atenció Primŕria (CAP), ajuntaments i principals eixos comercials.

'El Diari del Vallčs' oferirŕ cada dilluns una publicació on, a més d'informació de proximitat, donarŕ cobertura a temes d'ŕmbit nacional, d'arreu de l'Estat espanyol i també en qüestions internacionals. La directora de redacció del setmanari, Bŕrbara Padilla, ha explicat a Cugat.cat (91.5FM) que no volen deixar cap realitat fora del seu mitjŕ.

Bŕrbara Padilla

Volem tractar tant informació local, com comarcal, nacional i internacional. Que cap realitat quedi fora.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Uns 20 professionals formen l'equip del nou mitjŕ, que compta amb les seccions d'esports, societat, cultura, política, economia i opinió. Tot i que 'El Diari del Vallčs' aposta pel paper, el mitjŕ s'ha fet amb un portal web on al llarg de la setmana s'actualitzaran les notícies amb noves informacions. A més, el diari també compta amb presčncia a les xarxes socials mitjançant comptes de Facebook i Twitter.