Disbauxa, esports i música, ingredients del primer cap de setmana de la Festa Major de la Floresta

Activitats de tot tipus han omplert de gresca els carrers, encapçalades per les Olimpíades Bandarres


  • Comparteix:

La Floresta ha celebrat aquest cap de setmana les primeres activitats de Festa Major. Una gresca que dura dues setmanes, i que es va encetar amb el pregó a càrrec del CAU del districte. L'entitat va pronunciar un discurs amb tocs d'humor i crítiques contra l'Ajuntament. La disbauxa ha estat encapçalada per les Olimpíades Bandarres, una competició entre penyes que es viu amb intensitat i que busca constantment l'originalitat.

Han tingut lloc activitats per tots els gusto, com el concert de Festa Major a la Parròquia de la Mare de Déu de Montserrat que ha protagonitzat la Coral Tardor aquest diumenge. L'agrupació ha versionat temes com 'Tornarem', de Lax'n'Busto, o 'Imagine', de John Lennon.

El torneig de 3x3 de futbol sala i la sisena edició del torneig de petanca formen part d'una programació que encara durarà dies. A partir de dijous comença el segon cap de setmana, amb una tarda musical i mostra de curtmetratges, a més de la Patxanga Internacional de futbol femení. Divendres, toca la Nit de Festa Major amb concerts. Per dissabte i diumenge hi ha programats més concerts, el ball de sardanes, un bingo musical i la Cucanyes infantil, entre d'altres.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DE FESTA MAJOR DE LA FLORESTA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.