Una escola a Can Monmany? L'Ajuntament i l'EMD tenen dues propostes sobre la taula

Un dels projectes interessats seria d'escola Montessori


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la finca de Can Monmany, a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la finca de Can Monmany, a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix han rebut dues propostes per fer una escola privada a Can Monmany. Ho han confirmat aquest dilluns al ple des del govern municipal, en resposta a una pregunta de la portaveu del PSC, Elena Vila. La regidora d'Educació, Carme Ardid, ha aclarit que 'no hi ha res concretat' i que no sap 'què passarà', però sí que ha assegurat s'han realitzat visites als terrenys amb representació tant de Sant Cugat com de l'EMD, amb el president Juanjo Cortés.

El regidor d'Urbanisme, Àngel Pedrós, ha filat més prim i ha detallat que almenys una de les propostes posa sobre la taula un projecte d'escola Montessori: "Seria molt rural, de contacte amb la natura". Ara bé, avisa que encara cal fer les concrecions pertinents amb Valldoreix i els serveis tècnics "per veure si és factible".

La propietat de Can Monmany és compartida entre Sant Cugat i Valldoreix. De fet, la seva gestió es fa amb un dels tres convenis (els altres dos són el competencial i l'econòmic) que les dues administracions tenen pendent per renovar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.