Un gran salt per plantar cara a l'esclerosi múltiple

Les piscines municipals del Parc Central s'han sumat al Mulla't 2024


  • Comparteix:

Moment del salt del Mulla't 2024 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Moment del salt del Mulla't 2024 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Una, dues, tres... i a l'aigua! Un salt amb caràcter solidari que es repeteix any rere any a les piscines del Parc Central de Sant Cugat, en el marc del Mulla't 2024. És una iniciativa que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple, amb què l'entitat vol conscienciar i recaptar fons per a la investigació per combatre aquesta malaltia.



Una quarantena de persones ha saltat a la piscina gran de les instal·lacions, en una jornada de piscina que, malgrat començar nuvolada, era prou calorosa com perquè un bany vingués de gust. La regidora de Salut, Núria Fernàndez, ha posat en valor que "Sant Cugat sempre és molt solidària" amb aquest tipus de causes. També ha recordat que l'esclerosi múltiple és una malaltia sense "un tractament definitiu" i que ara s'aborda amb diferents fàrmacs que mitiguen els símptomes.

Els diners recollits amb les entrades per accedir a la piscina s'han destinat íntegrament a aquesta causa. A més, els donatius per a la campanya d'enguany es poden realitzar a través del web de la iniciativa, en la qual participen 512 piscines d'arreu del país. En el moment de publicació d'aquesta notícia s'havien recollit prop de 150.000 euros; l'organització confia que s'assoliran els 350.000 euros.


Núria Fernàndez

L'esclerosi múltiple té conseqüències molt greus. No hi ha un tractament definitiu, només alguns fàrmacs. Sant Cugat, sempre amb l'esclerosi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.