Matí de col·lapse a l'AP7 per quatre accidents a Sant Cugat

Les incidències d'aquest dilluns al matí provoquen cues quilomètriques en ambdós sentits de la marxa


  • Comparteix:

Tasques de treball dels Bombers en el quart accident del dia a l'AP7 a Sant Cugat on un camió ha bolcat a l'autopista / Foto: Bombers de la Generalitat

Tasques de treball dels Bombers en el quart accident del dia a l'AP7 a Sant Cugat on un camió ha bolcat a l'autopista / Foto: Bombers de la Generalitat

Matí molt complicat aquest dilluns a l'AP7 per quatre accidents a Sant Cugat que han provocant talls de vies i cues quilomètriques en els dos sentits de la marxa, segons informa el Servei Català de Trànsit. A les 9.15 h s'ha sumat el quart accident del dia, després de registrar des de les 7 h dos accidents i l'incendi d'un camió.

Accidents múltiples en sentit sud

La situació en sentit Tarragona ha estat causada, primer, per l'accident entre dos turismes sobre les 7 h. La incidència ha afectat, de retruc, vies properes com la B30, que també ha registrat cues en sentit Martorell; la C16 i altres carreteres secundàries de l'entorn. Precisament aquesta via és la que ha tornat a registrar un nou accident (el quart del dia, a part de dos més en sentit Girona) quan passaven pocs minuts de les 9 h, amb la implicació d'un camió, que ha quedat totalment bolcat a l'autopista.

Bombers de la Generalitat han hagut de desplaçar-se amb quatre dotacions per treballar en l'accident del camió bolcat que transportava runa i ocupava tres carrils de la via. El conductor ha resultat ferit.

Al migdia, la situació encara era complicada amb 20 km de retencions entre el Papiol i Santa Perpètua de la Mogoda en sentit Tarragona.



A primera hora de la tarda ja s'ha pogut restablir la circulació en tots els carrils, tot i que amb aturades. D'aquesta manera les cues s'han anat fragmentant.



Un accident i un incendi en sentit nord

D'altra banda, en sentit Girona, la situació s'ha anat complicant per moments. Primer ha estat l'accident a Sant Cugat entre un turisme i una motocicleta, passades les 7 h; i a les 8.15 h la situació s'ha vist agreujada, encara més, per l'incendi de la grua d'un camió.

Trànsit recorda, arran d'aquestes incidències a l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat, que els usuaris poden circular com a vies alternatives per la C-58 i la B-40.



Al vespre encara es mantenien dos carrils tallats per la retirada del camió.



Un cinquè accident a La Roca

Més enllà dels problemes que han afectat la via directament al seu pas per Sant Cugat, el Servei Català de Trànsit ha informat a les 8.35 h d'una altra col·lisió entre tres vehicles al carril esquerre de l'AP-7 a la Roca del Vallès en sentit Barcelona, que ha incrementat el col·lapse a tota l'autopista que a les 11 h ja registrava mes de 20 km de cua.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.