
L'IVA dels productes sense gluten ha augmentat del vuit al 10% / Font: Recetascocinas.com
La delegada a Sant Cugat de l'Associació de Celíacs de Catalunya, Roberta Magliulo, recorda que la pujada de preus atempta contra la qualitat de vida dels celíacs perquè no tenen més opcions que seguir una dieta sense gluten.
Roberta Magliulo
Per als celíacs representa un augment de costos important. Hem de seguir una dieta sense gluten i aliments molt específics.
Segons l'entitat, el preu d'una barra de pa sense gluten als forns oscil·la avui dia entre els tres i els cinc euros. Magliulo també ha lamentat la manca d'ajudes al col·lectiu de celíacs per part de l'administració. Segons explica, altres països donen més suport a les associacions de celíacs del seus territoris.
Actualment, a Sant Cugat hi ha 160 persones afectades per la celiaquia.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.