El CRAE, uns 'veïns de pas' a les Planes, però ben arrelats al barri

El pregó de la Festa Major de les Planes ha anat a càrrec del centre d'infants i adolescents que no poden viure amb la seva família


Temes relacionats

Jordi Panés (CRAE Lledoners): 'Som una casa més de les Planes, tot i que no hi ha moltes famílies que tinguin 16 fills' ( 3/set/24)


  • Comparteix:

'Som veïns de pas i convivim només una temporada, un, dos o tres anys, però hem viscut molt bones experiències al barri'. Són paraules de dos usuaris del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Lledoners de les Planes, de la Fundació Mercè Fontanilles, que aquest divendres han donat el tret de sortida de la festa major del districte amb el pregó. Aquest espai dona sostre a 16 joves que, per diferents motius, no poden conviure amb les seves famílies. 'Som una família poc convencional', han reconegut.

En el discurs també hi ha hagut lloc per a les reivindicacions: "Deixem fora les preocupacions veïnals: no ens queixarem de manca de neteja, ni del deficitari servei de transport públic que tots patim". En aquest sentit, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha assegurat que l'any que ve aquestes queixes quedaran resoltes: "Hi estem treballant".

Els pregoners també s'han queixat sobre els problemes de subministrament elèctric i d'aigua, així com del mal estat en què es troben voreres i asfalt. Tot plegat ho atribueixen a una "manca d'atenció" per part dels ajuntament tant de Sant Cugat com de Barcelona. "Viure en un espai de frontera té aquestes coses", han etzibat amb ironia.

La gresca continua aquest cap de setmana amb activitats per a tothom: des dels inflables fins al torneig de petanca, passant per l'arrossada i el xou de l'amistat.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE LES PLANES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.