El Funicular de Vallvidrera estarà fora de servei del 5 al 23 d'agost per manteniment

S'oferirà un servei alternatiu per carretera als usuaris del servei


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Funicular de Vallvidrera / Foto: FGC

Imatge d'arxiu del Funicular de Vallvidrera / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) iniciarà dilluns vinent, 5 d'agost, les tasques de revisió anual del Funicular de Vallvidrera. Aquests treballs duraran prop de tres setmanes, fins al divendres 23 d'agost, període en què es garantirà la mobilitat dels usuaris amb un servei alternatiu de bus per carretera amb el mateix horari que el servei habitual del funicular. Així, es donarà servei a les tres estacions del traçat del funicular, Peu del Funicular, Carretera de les Aigües i Vallvidrera Superior. Els tècnics treballaran en la revisió dels components mecànics i de control de la sala de màquines del funicular, així com del traçat i dels dos vehicles.

A més de les tasques pròpies de la revisió anual, aquest any també es durà a terme una revisió dels frens de la sala de màquines i se substituiran, per canvi cíclic, el fre de carril i les rodes del cotxe 2. A més, s'implementaran un conjunt de millores en les portes d'andana de les estacions que permetran millorar-ne la fiabilitat i reduir el temps de resolució de possibles avaries.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.