AFA Catalunya: 'Lluiteu perquè els nostres fills es puguin quedar al barri que els ha vist créixer'

El pregó de la Festa Major de Mira-sol ha engegat la gresca amb un missatge reivindicatiu


  • Comparteix:

L'institut-escola Catalunya ha graduat aquest curs la primera promoció d'alumnat de quart d'ESO. Una fita que ha coincidit aquest divendres amb el pregó de la Festa Major de Mira-sol a càrrec de l'AFA del centre, amb un discurs reivindicatiu: l'habitatge ha centrat bona part del text. 'Lluiteu, si us plau, perquè els nostres fills i filles es puguin quedar al barri que els ha vist créixer', ha reclamat l'entitat, a la qual ha posat veu la membre de l'entitat Iona Casadevall. 'Potser serà un dels nostres fills o filles qui hagi de fer aquest canvi, posar límits a la situació actual, dir prou i implementar les mesures adequades per assegurar que Sant Cugat és ciutat dels santcugatencs i santcugatenques que l'han vist créixer i evolucionar', ha avisat el pregó.

El discurs també ha reclamat millores per a l'edifici. "Tenim una ampliació de l'edifici pendent d'acabar-se", ha recordat, alhora que ha subratllat que la comunitat educativa està "mans i mànigues per compartir espais amb la pròpia escola actual".

Des de l'AFA reivindiquen que al Catalunya "tothom hi és benvingut" i que, a més, tenen la voluntat de tenir un paper destacat al districte, "estant presents al consell de barri i a totes les celebracions".

"Aprofitem l'avinentesa per fer saber que som aquí, que construïm futur, que creiem més que ningú en el nostre projecte, que confiem que l'IE Catalunya, que enguany ha graduat els primers joves de quart d'ESO, esdevindrà un centre de referència i d'orgull pel barri i per Sant Cugat", ha dit l'entitat. El pregó insta tots els actors implicats (administracions, famílies i el barri) a sumar-s'hi per fer-ho possible.

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET DE LA FESTA MAJOR DE MIRA-SOL

La Festa Major de Mira-sol continua aquest cap de setmana, amb activitats per a tots els públics, especialment per al jove i el familiar. És una gresca on la música i el teatre omplen bona part de la programació.

La cultura popular tindrà protagonisme aquest dissabte, amb les actuacions de les Caparrotes i dels Bastoners al matí, i la ballada de sardanes al vespre. També hi haurà propostes familiars, com l'espai de bombolles i concerts. La gresca arribarà de la mà del karaoke de Festa Major i la nit de ball.

Diumenge serà l'últim dia de festa grossa, amb el Holi com a activitat destacada. Una bicicletada, l'espectacle 'Maquinaigües' i les havaneres són altres de les propostes de la gresca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.