Mossos deté dos homes pel robatori massiu de cotxes a Mira-sol de finals de maig

Els detinguts també estan acusats d'un robatori a un domicili de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN (Albert Segura)

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN (Albert Segura)

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors de 12 robatoris amb força a l'interior de vehicles i un robatori a interior d'un domicili a Sant Cugat. Les detencions es van fer el 6 i 7 de juny a Rubí. Els fets es remunten a la nit del 30 al 31 de maig, quan 12 persones van denunciar que havien forçat i saquejat els seus vehicles que tenien estacionats al carrer al barri de Mira-sol.

Com ja va explicar Cugat Mèdia, càmeres de seguretat van gravar dues persones aquella matinada cometent, presumptament, aquests fets delictius que la policia va investigar posteriorment, després que una vintena de vehicles apareguessin amb els vidres trencats, tot i que, finalment, s'han presentat 12 denúncies.

Ara, fruit de la investigació i detenció, se sap que en un dels robatoris els lladres van sostreure un comandament a distància, amb el que van poden accedir a l'interior d'una casa d'on van sostreure dues bicicletes, una de les quals la va recuperar la Policia Local, segons informa Mossos.

Un fet delictiu també a Rubí

A un dels detinguts se'l relaciona també amb un robatori amb intimidació que va tenir lloc moments abans a Rubí. Un testimoni va alertar que estava veient com dos homes estaven forçant un establiment comercial d'on van sostreure una caixa enregistradora i diners en efectiu amb un import total de 370 euros. Segons Mossos, un dels lladres va amenaçar amb una navalla un dels homes que va sortir corrents darrere d'ells per evitar el robatori.

Els investigadors van detenir, el 6 de juny, un home, que no està relacionat amb els robatoris a vehicles, com a segon autor del robatori a l'establiment de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.