La llibreria El Pati de Llibres es trasllada

El 3 juny obrirà el nou local situat al carrer de Sant Ramon


  • Comparteix:

Mont Soler, al Pati de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

Mont Soler, al Pati de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

El 3 de juny la llibreria Pati de Llibres estrenarà nou local, així ho van avançar a la tertúlia 'La cruïlla cultural' de Cugat Mèdia. La nova botiga s'ubicarà al carrer de Sant Ramon 30, també al centre i a només uns minuts caminant d'on es troba actualment l'establiment. L'anunci l'han fet públic aquest divendres a la tarda a la festa que organitzen cada any amb motiu del seu aniversari. Les propietàries van explicar a aquest mitjà que, tot i que no volien fer-ho públic abans de Sant Jordi per evitar confusions, la finca es va posar a la venda i ràpidament va córrer la veu.

En aquesta línia, les propietàries han explicat que idealment fins al 18 de maig intentaran mantenir oberta la llibreria i que no serà fins a les setmanes següents que hauran de tancar per fer la mudança.

La llibreria Paideia també tancarà temporalment a principis de maig per obres.





Pati de Llibres

Amb molta il·lusió, són aquelles coses que no t'esperés perquè nosaltres no ens haguéssim pensat mai que això s'acabaria. Però bueno, per circumstàncies la llogatera va haver de vendre el local i un cop assumit, que realment ens va costar poc, doncs molt il·lusionades, perquè sempre els canvis són bons i renovar-se... Senyal de salut i que continuem vius i amb ganes i il·lusió de coses noves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.