Tres lectures estiuenques per als petits de la casa

Canícula, Batcat i el superdetectiu Blomkist són les recomanacions des del Pati de Llibres


  • Comparteix:

Les tres recomanacions per aquest estiu del Pati de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

Les tres recomanacions per aquest estiu del Pati de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

Si l'estiu es caracteritza per alguna cosa, és per les escapades a diferents llocs sigui a prop de casa o lluny i amb la companyia dels amics, la família o sols. I no hi ha millor manera d'evadir-se de la realitat que a través d'un llibre. 'El superdetectiu Blomkvist', 'Canícula' o 'Batcat' de Meggie Ramm són les recomanacions de la llibreria Pati de Llibres perquè els més menuts també puguin viatjar entre pàgines aquest estiu.


Recomanacions d'estiu

  • 'Batcat' de Meggie Ramm

  • Un còmic per primers lectors amb lletra de pal. Poca-solta, divertit, gamberro, refrescant i per nanos petitons, amb molt pocs personatges, que és ideal per a quan estan començant a llegir.

  • 'El superdetectiu Blomkvist' d'Astrid Lindgren

  • L'Astrid Lindgren publica aquesta nova trilogia, una col·lecció del superdetectiu Blomkvist. Un detectiu de nou anys que passa unes peripècies durant un estiu de vacances avorrit com una ostra amb els seus amics.

  • 'Canícula' de Doug Salati

  • Salati apropa un àlbum il·lustrat. És a dir, aquell on és tan important la il·lustració com el text. Una novetat de l'editorial que relata un dia a la gran ciutat d'un mes d'agost calorós insuportable a Nova York i un gos que no pot més i la seva mestressa. Amb il·lustracions segueix una narrativa alternant vinyetes amb pàgines senceres, amb mots o sense mots, i amb un toc d'humor.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.