'Casa en flames' ja és la segona pel·lícula més vista en català dels últims deu anys

El film, protagonitzat per la santcugatenca Emma Vilarasau, ja suma prop de 110.000 espectadors


  • Comparteix:

Emma Vilarasau en un fotograma de 'Casa en flames' / Foto: Fotograma de 'Casa en flames'

Emma Vilarasau en un fotograma de 'Casa en flames' / Foto: Fotograma de 'Casa en flames'

'Casa en flames', protagonitzada per l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau, continua sumant espectadors als cinemes en català. Concretament, ja són 109.105 les persones que han vist el film en llengua catalana, la versió original de l'obra de Dani de la Orden. Així, en quatre setmanes, se situa com la segona pel·lícula amb més públic des del 2014, només per darrere d''Alcarràs' (269.495), de Carla Simón, segons dades de ComScore facilitades per Cultura a l'ACN.


Durant l'última setmana, 'Casa en flames' ha afegit més de 30.000 espectadors als que havia acumulat en les tres primeres setmanes, cosa que l'ha fet superar 'Incerta glòria', d'Agustí Villaronga, i 'Estiu 1993', de Carla Simón. L'èxit de 'Casa en flames' coincideix amb els bons números de 'Del revés 2', que ja ha sumat 50.624 espectadors en català en les cinc setmanes que porta a les cartelleres.

'Casa en flames' és la darrera pel·lícula del director català Dani de la Orden, una comèdia dramàtica que s'endinsa en la reunió d'una família de classe mitjana catalana un cap de setmana a la Costa Brava. La santcugatenca Emma Vilarasau és la gran protagonista del film i encapçala el repartiment, d'altra banda molt coral, que també compta amb Enric Auquer, Clara Segura, Alberto San Juan, Maria Rodríguez-Soto i Macarena García, entre altres. La Montse (Vilarasau) està emocionada perquè podrà veure a tots els membres de la família. Divorciada fa temps, el seu ex té una nova parella, els seus fills han crescut i fa temps que fan la seva vida sense fer-li cap cas.

Les dades de ComScore reflecteixen que 'Casa en flames' continua a bon ritme quan ja fa pràcticament un mes que va arribar als cinemes. En el cap de setmana de la seva estrena, va tenir 12.759 espectadors, als quals se'ls van sumar 33.370 la següent setmana, i 32.266 més durant la tercera. A un ritme similar, la setmana passada (de dilluns a diumenge), 30.710 persones més van comprar una entrada per veure el film en català.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.