La Festa Major de Sant Cugat es queda sense la caseta del Centro Popular Andaluz

L'alcalde, Josep Maria Vallès, argumenta que els problemes econòmics del consistori fan inviable aquesta activitat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la caseta de Festa Major del CPA / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la caseta de Festa Major del CPA / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major de Sant Cugat es queda sense la tradicional caseta del Centro Popular Andaluz (CPA), ubicada habitualment a l'aparcament de Josefina Mascareñas. Així ho ha confirmat l'alcalde, Josep Maria Vallès, en la celebració del Dia d'Andalusia aquest diumenge al matí a la seu de l'entitat. Vallès ha argumentat que els problemes econòmics del consistori fan inviable el lloguer d'aquesta caseta que se situa al voltant dels 20.000 euros. Sobre la compra de la seu del CPA per part de l'Ajuntament, l'alcalde ha remarcat 'que hi ha el compromís, però sense concretar quan es podrà tirar endavant, tot i que és un equipament que ha de ser referent per a les entitats de Sant Cugat'. La presidenta del CPA, Leonor Gómez, ha admès 'que aquest any no hi haurà la caseta i esperen que ben aviat es pugui recuperar aquest espai'.



El Dia d'Andalusia ha estat marcat per diferents actuacions musicals a l'auditori de l'equipament. Abans hi ha hagut el torn de parlaments on l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha confirmat que no hi haurà caseta del CPA per Festa Major. Vallès s'ha compromès a recuperar-la, però en el context actual econòmic no és factible. "L'any passat vàrem pagar la caseta amb molt patiment i enguany és inviable", ha remarcat l'alcalde. El cost de la instal·lació és de 20.000 euros. L'Ajuntament i el CPA seguiran amb més reunions per tal de confirmar en quin espai podran oferir un escenari de cultura i gastronomia andalusa per Festa Major.

La regidora de Cultura, Núria Escamilla, els regidors del PP Álvaro Benejam i Estrella Salanova i els regidors del PSC Jose Gallardo i Elena Vila també han assistit a l'acte.


Josep Maria Vallès

No hi haurà caseta del CPA per Festa Major. El context econòmic ens priva d'aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.