'El camp de futbol de Volpelleres és nostre i el volem de tornada'

Una cinquantena de veïns reclamen que l'espai deixi de ser un aparcament els caps de setmana


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones, veïns en la seva majoria dels barris de Volpelleres i Sant Domènec, ha reivindicat aquest diumenge que el camp de futbol de Volpelleres deixi d'utilitzar-se com a aparcament els caps de setmana. Volen que l'Ajuntament respecti el seu 'dret a gaudir d'un espai esportiu i d'oci' i assenyalen aquesta àrea com 'un lloc de trobada, de convivència, integració, salut, educació i diversió'. El veïnat mobilitzat avisa que seguirà batallant aquesta reivindicació: 'El camp de futbol de Volpelleres és nostre i el volem de tornada'.

Qui capitaneja aquesta demanda és el veí de Volpelleres Marc García, que ha explicat que des del govern ja s'han compromès a convocar-lo a una reunió la setmana entrant. En tot cas, al manifest el veïnat ha lamentat que l'Ajuntament hagi tirat endavant aquesta mesura sense consultar-ho amb els habitants de la zona. "Sabem que només respon als interessos d'uns pocs empresaris i polítics".

Aquest cap de setmana, coincidint amb la convocatòria de la concentració, s'ha retirat el cartell que indicava que es podia aparcar al camp de futbol divendres a partir a les 16.30 h i dissabte i diumenge durant tot el dia. De tota manera, malgrat no indicar-se com a zona d'estacionament i malgrat la concentració, alguns cotxes hi han entrat per aparcar-hi.

Una mesura "provisional"

L'Ajuntament ha mantingut aquest divendres una reunió amb el teixit econòmic i empresarial de la zona, que es queixa d'una manca d'aparcament. Des de l'executiu han donat resposta a la petició habilitant el camp de futbol com a aparcament, una mesura "temporal". En tot cas, el govern assegura que està buscant noves ubicacions amb aquesta finalitat al voltant de la plaça del Xic.


Marc Garcia

Quan s'ha d'implantar una cosa, encara que sigui temporal, s'ha d'escoltar totes les parts. Hi ha qui utilitzava el camp de futbol, sobretot els dissabtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.