'Amor', una visió de Sant Cugat des de la diversitat

L'ajuntament ha acollit la presentació del mural elaborat pel taller d'art inclusiu Windown


  • Comparteix:

Foto de família dels responsables del mural / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família dels responsables del mural / Foto: Cugat Mèdia

'L'art permet compartir la màgia, independentment de la condició de cada persona'. Són paraules del membre del taller Windown Ismael Guzmán durant la presentació del mural que els integrants d'aquest grup han elaborat enguany. L'obra, feta per una trentena de persones de totes les condicions i capacitats, va sota el lema 'Amor' i mostra una visió integradora de Sant Cugat. El mural s'ha presentat aquest divendres a l'Espai Noble de l'Ajuntament.



L'obra es va crear el 28 de novembre i va comptar amb la col·laboració de l'alcalde, Josep Maria Vallès. "Ho vam fer entre tots", ha celebrat. Per a Vallès, és clau treballar una ciutat "el més inclusiva possible", cosa que es pot aconseguir des d'àmbits com la creativitat, l'esport i la mobilitat, per exemple.

Durant la trobada de presentació, els membres de Windown han posat en valor el fet de pertànyer a aquest grup, que es reuneix al Centre d'Art Maristany. El bon ambient i el sentiment de pertinença és quelcom que referma la utilitat d'aquest espai.

Imatge del mural

Imatge del mural / Foto: Cugat Mèdia


El mural 'Amor' és obra de Clàudia Carulla, Javier Cuéllar, Elsa Farré, Laia Gallego, Maria Àngels Gomà, Rubén Ligero, Gemma Lladó, Isabel Montfort, Marc Torrents, Eli Stas, Andreu Viient, Joan Pérez, Mireia Almiñana, Joan Mestre, Carolina Stankevicius, Eugènia Ortiz, Sílvia López, Roser Canas, Inge Nouws, Salvador Mora, Su Gembarowsky, Rocío Andújar, Mercy Chipantasi, Carlos Godayol, Andrés Villena, Mónica Lackner, Celeste Villena, Violeta Villena, Ismael Guzmán, Ferran Felius i Josep Maria Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.