Les activitats imprescindibles per viure el Nadal aquest dijous a Sant Cugat

Un escape room, una ballada d'Andança i un itinerari al Claustre amb Motiu dels Sants Innocents són algunes de les propostes que recull la programació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Ballada dels Sants Innocents / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Ballada dels Sants Innocents / Foto: Cugat Mèdia

La programació de Nadal a Sant Cugat porta una quinzena d'activitats per a tots els gustos aquest dijous. Amb motiu de la commemoració del Dia dels Sants Innocents, el Claustre del Monestir acull un itinerari guiat sobre el seu origen. A més, l'Esbart organitza la tradicional ballada dels Sants Innocents, un itinerari que portarà dansa tradicional a diferents places del centre. Cugat Mèdia destaca aquí algunes de les propostes per gaudir del Nadal a la ciutat.


Nadal

DIJOUS 28 DE DESEMBRE | 11.30 h | Taller infantil: 'Per Saturnalia, fem bromes'

Al Claustre del Monestir. Celebrem el Dia dels Sants Innocents tot aprenent els orígens d'aquesta festivitat i fent bromes, com les dels nostres avantpassats romans. Edat recomanada: a partir de cinc anys. Cal inscripció prèvia.




Nadal

DIJOUS 28 DE DESEMBRE | 12 h | Ballada dels Sants Innocents

L'escola de dansa de l'Esbart, Andança, organitza aquesta ballada itinerant dels alumnes d'I5 a 2n acompanyats pels músics de l'Escola de Música Tradicional. La Casa de Cultura és el punt de sortida i es faran ballades a la plaça d'Augusta, de Pep Ventura i de Sant Pere.




Nadal

DIJOUS 28 DE DESEMBRE | 12 h | 'Contes per un Nadal diferent': 'Witika, la filla dels lleons i altres contes'

A la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Els 'Contes per un Nadal diferent' ens portaran cap a indrets llunyans per conèixer què és això dels drets humans. Activitat en el marc del 75è aniversari de la Declaració Mundial de Drets Humans. Edat recomanada: a partir dels tres anys.




Nadal

DIJOUS 28 DE DESEMBRE | 17.30 h | Escape Room per a joves: 'El cas del collaret robat'

Als Jardins del Monestir. Una vella rica assegura haver estat víctima d'un robatori. Algú li ha pres un collaret de gran valor que tot just havia tret de la caixa de seguretat del banc uns dies abans. Per entendre qui li ha pres i per què, caldrà encaixar les peces d'un trencaclosques més complex del que podia semblar a primer cop d'ull... Per a joves a partir de 12 anys. Cal inscripció prèvia en equips de dos a sis persones.




CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS DE NADAL A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.