Els comerços de Sant Cugat s'acomiaden de l'estiu amb una nova edició de l''Estocs a Fora'

Unes seixanta botigues han participat en aquesta iniciativa de Sant Cugat Comerç que té per objectiu revifar l'esperit local


Temes relacionats

L'Estocs Market' deixa bones sensacions entre els comerciants tot i la pluja (19/feb/22)


  • Comparteix:

L''Estocs a Fora' treu al carrer un centenar d'establiments / Foto: Cugat Mèdia

L''Estocs a Fora' treu al carrer un centenar d'establiments / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha posat punt final a les rebaixes d'estiu amb una nova edició de l''Estocs a Fora', una iniciativa de Sant Cugat Comerç que, un any més, ha omplert l'eix comercial de la ciutat aquest dissabte. Una seixantena de comerços s'ha unit a la fita tot oferint descomptes i promocions per acabar de vendre els estocs sobrants d'estiu i encetar, així, una nova temporada. Els principals comerciants de la zona s'han mostrat molt satisfets amb la resposta de la ciutadania i confien que l''Estocs a Fora' pugui continuar sent una realitat, com a mínim, dos cops a l'any.



L''Estocs a Fora', una activitat que ja està marcada als calendaris de la gent de Sant Cugat, s'ha instal·lat als carrers més cèntrics de Sant Cugat des de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre.

Tot i que des de l'organització de la iniciativa patien per la resposta de la ciutadania, la participació ha estat força alta. Així ho ha valorat la botiguera de la tenda Biba Ariadna Sada, que ha lloat la proposta de Sant Cugat Comerç perquè "els permet donar-se a conèixer i continuar aconseguint nous clients".

Sada també ha ressaltat que malgrat que les rebaixes es fragmenten força durant el transcurs de l'any, "la resposta de la ciutadania continua sent molt positiva".

La darrera edició de l''Estocs a Fora' va ser al novembre i s'espera que, si no hi ha canvis, la pròxima cita sigui a finals de la temporada d'hivern.


Ariadna Sada

Iniciatives com aquesta ens ajuden molt i també fan poble. Avui feia goig passejar pel centre de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.