Un nou recurs de Núñez & Navarro frena part de les obres de l'Incasòl a Can Sant Joan

El vial paral·lel a la sortida de la B-30 ja està acabat, tot i que també està afectat per la sentència contra la modificació del PGM, que ja és ferma


Temes relacionats

L'Incasòl desdoblarà la sortida de la B-30 per esquivar els embussos a la rotonda del Leroy Merlin (10/oct/22)


  • Comparteix:

El carril que ha construït l'Incasòl a la sortida de la B-30 per esquivar la rotonda del Leroy Merlín per anar al polígon de Can Sant Joan / Foto: Cugat Mèdia

El carril que ha construït l'Incasòl a la sortida de la B-30 per esquivar la rotonda del Leroy Merlín per anar al polígon de Can Sant Joan / Foto: Cugat Mèdia

Una part de les obres d'urbanització que l'Incasòl està duent a terme a la zona sud-est de Can Sant Joan -just a la sortida de la B-30 per entrar a Rubí- s'han hagut de frenar arran d'un nou recurs de Núñez & Navarro contra la modificació del PGM que va fer l'Ajuntament de Sant Cugat. La sentència, que ja és ferma i se'n va donar compte al ple del mes d'abril, ha obligat a tornar al planejament de l'any 2007 en aquesta zona del terme municipal. Segons han explicat fonts de l'Incasòl a Cugat Mèdia, aquest canvi afecta tres parcel·les que s'havien d'urbanitzar, però han canviat els límits del sòl públic i privat, i l'execució de la tercera fase de plantació d'arbrat i protecció de la parcel·la entre l'hotel Holiday Inn i l'autopista. També està afectat el desdoblament del ramal de sortida de la B-30 sentit Tarragona, però aquest ja es va acabar quan va arribar la sentència.

Aquest vial paral·lel a la futura Interpolar, que s'ha construït per facilitar l'accés al polígon de Can Sant Joan i esquivar els embussos de la rotonda del Leroy Merlin, podria entrar en servei l'últim trimestre d'aquest any. Segons fonts municipals, ara mateix els tècnics estan analitzant l'obra, ja que l'Ajuntament serà l'encarregat del seu manteniment, i un cop estigui acabat l'informe el remetran a l'Incasòl, que recepcionarà les obres i el vial es podrà obrir a la circulació.

Les mateixes fonts asseguren que l'afectació per la sentència contra la modificació del PGM -dictada en el recurs contenciós administratiu número 211/2018 - Exp. 31021/2019 - Josel, S.L.U. - PAE Can Sant Joan (àmbit sud-est)- farà que l'Ajuntament no doni per bona l'obra. Des de l'Incasòl també compten que quan Sant Cugat faci la seva part, el vial entrarà en servei sense problemes.

Aquesta sentència, en canvi, no afecta la urbanització de l'àmbit sud-est de Can Sant Joan que s'està fent darrere del Leroy Merlin.

En color verd, la zona que s'està urbanitzant en aquests moments

En color verd, la zona que s'està urbanitzant en aquests moments / Foto: Incasòl




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.