Una vintena de persones treuen brossa i deixalles del parc del Bosc de Volpelleres

Durant el matí d'aquest diumenge s'han recollit plàstics, rodes de cotxe i tres carretons de supermercat


  • Comparteix:

Les persones que hi han participat, amb bosses per a recollir les escombraries / Foto: Cugat Mèdia

Les persones que hi han participat, amb bosses per a recollir les escombraries / Foto: Cugat Mèdia

El parc del Bosc de Volpelleres ja està una mica més net. Una vintena de persones l'han netejat aquest diumenge al matí a través d'una recollida d'escombraries que han organitzat SOS Bosc de Volpelleres, l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) i el Fons Mundial per a la Natura Barcelona (WWF). Amb guants, bosses i pinces, els participants han anat recollint tot allò que trobaven pel camí, amb coses destacades com rodes de cotxe, extintors o tres carretons de supermercat que han hagut de treure de la riera i de sota el pont de la Via Augusta.

Lourdes Marimon, representant de la plataforma SOS Bosc de Volpelleres, ha explicat que aquesta era la segona vegada que netejaven el parc, "perquè un altre cop que ho vam fer vam veure molts plàstics i moltes coses a prop de la riera. Rodes de cotxes, i fins i tot carros de supermercat". "És clar, és molta porqueria que hi ha al bosc. Hi ha molt incivisme, i volem cuidar el bosc per a protegir la fauna", ha afegit Marimon.




Lourdes Marimon

Perquè en una altra neteja que vam fer vam veure molts plàstics i moltes coses a prop de la riera. Rodes de cotxes, i fins i tot dos carros de supermercat. És clar, és molta porqueria que hi ha al bosc. Hi ha molt incivisme, i volem cuidar el bosc per a protegir la fauna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.