AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

La paradeta amb mandarines i taronges que triomfa al mercat dels dijous

La paradeta de fruites i verdures Gaspar genera llargues cues cada setmana


  • Comparteix:

Mandarines i taronges de la paradeta de fruites i verdures Gaspar / Foto: Cugat Mèdia

Mandarines i taronges de la paradeta de fruites i verdures Gaspar / Foto: Cugat Mèdia

La paradeta de fruites i verdures Gaspar ha tingut un gran èxit entre els clients del mercat dels dijous gràcies al seu producte estrella, les mandarines i les taronges. La paradeta la porten Gaspar Carles i Antònia Adell i està ubicada al carrer de Castellví, a tocar del carrer de la Indústria. Cada dijous arriben amb un carretó ple de caixes amb fruites del Baix Ebre i quan tanquen el carretó queda totalment buit.



Gaspar i Antònia van plantar la paradeta fa quatre anys al mercat dels dijous de Sant Cugat, però en les últimes setmanes estan tenint molt èxit. Amb cues de desenes de persones des de primera hora per comprar els productes, especialment les taronges i les mandarines. Segons ha explicat Antònia, atenen entre 350 i 390 persones cada dia. També creu que l'èxit ve perquè ofereixen productes frescos: "Les mandarines i les taronges les collim el dia abans a la nostra finca, i la gent ens diu que això no té preu; no està tractada ni manipulada i això és molt important, a la gent li agrada".

Els clients habituals de la paradeta confirmen aquesta fórmula, com Paula, que compra des de l'obertura i afirma que "és de molt bona qualitat i es nota que és del camp".

Actualment, són la primera paradeta que es troba a tocar del carrer Indústria, però estan pendents d'una possible mudança a l'altra punta del carrer, a la vora del passeig de Francesc Macià.


Antonia Adell

Les mandarines i les taronges del Baix Ebre sempre han tingut molt èxit, la gent diu que té un sabor diferent. La collim el dia abans i l'endemà la posem a la venta i la gent diu que això no té preu. No està ni manipulada ni tractada i això és molt important, a la gent li agrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.