La sabateria TOLRA STUDIO obre una nova botiga a Sant Cugat

L'establiment està ubicat al mateix lloc on hi havia hagut l'antiga sabateria Tater's


  • Comparteix:

Imatge de la sabateria TOLRA STUDIO/ Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la sabateria TOLRA STUDIO/ Foto: Cugat Mèdia

La sabateria TOLRA STUDIO obre nova botiga a Sant Cugat. L'establiment està ubicat al carrer de Valldoreix, 26, al mateix lloc on fins a l'abril hi havia hagut una de les dues sabateries Tater's, que van tancar després de 40 anys per jubilació de la propietària.

Anna Azor, de TOLRA STUDIO, ha explicat a Cugat Mèdia que de moment estan "molt contents" amb l'obertura i que els clients també: "Molta gent em comenta que des que va tancar la Tater's feia falta un tipus de botiga com la nostra", explica Azor que reconeix que molts clients li mencionen l'emblemàtica Tater's quan venen al seu establiment.

A la nova sabateria s'hi poden trobar tota mena de calçats per a dona i home; des de botes i botins, sneakers, sabates de festa o sabatilles d'estar per casa. "Intentem estar a la moda i per això tenim marques que estan al dia, però també tenim productes propis que van des de preus més assequibles fins a opcions més cares", comenta Azor.

A més de sabates, a l'establiment s'hi poden comprar bosses de mà, motxilles, jaquetes i altres complements. TOLRA STUDIO també té botiga física a Mataró des de fa 65 anys i a Granollers des de fa més de 30 anys. També hi ha la possibilitat de comprar en línia amb enviaments d'entre 24 i 48 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.