Les ganes de bellugar l'esquelet tornen a La Unió amb el Ball per a la Gent Gran

La proposta ha exhaurit entrades en la sessió inaugural d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Una parella, ballant aquest diumenge / Foto: Ajuntament

Una parella, ballant aquest diumenge / Foto: Ajuntament

Que la gent gran de Sant Cugat tenia ganes de tornar a ballar a La Unió s'ha fet evident aquest diumenge al vespre amb l'èxit del Ball per a la Gent Gran a la Sala Clavé. Un centenar de persones han gaudit d'aquest espai d'oci, que en la primera sessió ha començat amb totes les entrades venudes.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha assistit al ball i ha comentat que és en moments com aquest que "t'adones que sí que Sant Cugat té com aquesta mena d'ànima de poble". "Perquè això és molt de poble", ha apuntat. "Tenim una ciutat immensa i, en canvi, tenim tradicions com aquestes que ens fan pensar que Sant Cugat ve d'on ve i que, per tant, està molt bé que donem a aquest col·lectiu de la gent gran l'oportunitat de sortir, de socialitzar i de passar-s'ho bé", ha afegit l'alcaldessa.

La música i l'animació del ball d'aquest diumenge han anat a càrrec de l'orquestra Solimar, i la propera sessió serà el diumenge 16 d'octubre.







Mireia Ingla

En moments com aquest t'adones que sí que Sant Cugat té com aquesta mena d'ànima de poble, perquè això és molt de poble. Tenim una ciutat immensa i, en canvi, tenim tradicions com aquestes que ens fan pensar que Sant Cugat ve d'on ve i que, per tant, està molt bé que donem a aquest col·lectiu de la gent gran l'oportunitat de sortir, de socialitzar i de passar-s'ho bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.