Cugat Mèdia celebra els 40 anys amb una gran festa al Claustre del Monestir aquest dilluns

Treballadors i col·laboradors de totes les èpoques es reuniran per recordar la història de l'emissora


  • Comparteix:

La redacció de Cugat Mèdia actual / Foto: Cugat Mèdia

La redacció de Cugat Mèdia actual / Foto: Cugat Mèdia

Aquest dilluns serà un dia especial per a la família de Cugat Mèdia perquè celebrem el nostre 40è aniversari. I ho farem amb una gran festa al Claustre del Monestir (19 h) amb la presència de tot l'equip i de les persones col·laboradores de les diferents èpoques de Ràdio Sant Cugat, a més d'autoritats i representants d'institucions. Un 13 de juny de 1982 es va fer la primera emissió de Ràdio Sant Cugat, i alguns dels seus fundadors hi seran dilluns per celebrar l'efemèride. Aquella primera ràdio va anar creixent i evolucionant tecnològicament fins a convertir-se en Cugat Mèdia, i aquest dilluns ho volem recordar i celebrar amb tothom.

L'acte comptarà amb una primera part on s'explicarà la història dels 40 anys de la ràdio de la ciutat d'una manera amena i divertida, seguida dels parlaments oficials. Posteriorment serà el moment de les fotos on els extreballadors i excol·laboradors podran quedar-se amb un record del seu pas per l'emissora municipal de Sant Cugat.

RECORDA LA HISTÒRIA DE RÀDIO SANT CUGAT AQUÍ

"Cugat Mèdia arriba als 40 anys amb més ànima i esperit que mai per adaptar-se als nous hàbits de consum de la informació i sobretot per continuar sent aquell eix vertebrador de la ciutat de Sant Cugat", afirma la directora les hores prèvies a la gran festa. Perquè l'objectiu de Cugat Mèdia és, sigui amb el canal que sigui i amb la tecnologia que sigui, explicar "tot el que passa als nostres carrers, les activitats de les entitats, per ser plataforma de l'esport, i per dur el nom de Sant Cugat allà on calgui", conclou Lablanca.


Mònica Lablanca

Cugat Mèdia arriba als 40 anys amb més ànima i esperit que mai per adaptar-se als nous hàbits de consum de la informació i sobretot per continuar per ser aquell eix vertebrador de la ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.