Així serà el sorteig per participar al Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2022

L'organització ha rebut més de 900 inscripcions per a les 225 paelles permeses


Temes relacionats

Consulta totes les bases del 41è concurs d'arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2022 (25/mai/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Concurs d'Arrossos / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu del Concurs d'Arrossos / Foto: Ajuntament

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia han registrat més de 900 inscripcions per al Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat. Una xifra molt per sobre de les 225 places disponibles per participar-hi, així que caldrà un sorteig per adjudicar les paelles. La selecció tindrà lloc aquest dissabte a les 12 h a l'Ateneu, on es triarà el número que servirà per adjudicar les 225 paelles.

Abans, tots els inscrits rebran per correu electrònic el seu número d'inscripció. Una vegada seleccionat el número, l'organització el farà públic a través de la seva web i enviarà un nou correu als afortunats. Aquells que hi hagin obtingut plaça tindran temps per pagar la inscripció de 10 euros per paella, i l'1 euro per persona, fins dimarts 7 de juny.

De fet, aquest procés d'inscripció i pagament servirà per detectar aquells grups que estiguin duplicats, és a dir, gent que s'ha inscrit més d'una vegada amb diversos noms. Les places deslliurades s'aniran adjudicant amb el mateix ordre marcat pel número de sorteig, una vegada s'hagin fet els primers pagaments.

Concurs d'Arrossos 2022
El Concurs d'Arrossos de Festa Major no es farà finalment al passeig de Gaudí sinó que torna a l'emplaçament on s'ha celebrat els últims anys, la Rambla del Celler. Serà diumenge 3 de juliol, a partir de les 9.30 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.