La benedicció de Rams torna a la plaça d'Octavià

Mossèn Emili ha destacat el retorn de l'ambient festiu després de les restriccions dels dos últims anys


  • Comparteix:

La benedicció popular de Rams s'ha pogut celebrar aquest diumenge a la plaça d'Octavià, després que els darrers dos anys no fos possible a causa de les restriccions de la pandèmia. Els santcugatencs s'han trobat a una plaça plena a vessar amb palmes, palmons, i branques de llorer i d'olivera. El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Emili Marlés, ha estat l'encarregat de beneir-les.

Mossèn Emili s'ha mostrat molt content de la celebració d'enguany, comparant-la amb les del 2020 i del 2021: "Fa dos anys vam haver de fer la benedicció des de dalt del campanar, i ho vam retransmetre per la televisió i per YouTube. L'any passat, amb restriccions de persones dins l'església. I aquest any, per fi, a la plaça. I es nota un ambient festiu, que tots tenim ganes de normalitat, de viure i de festejar-ho. Perquè això és una festa molt maca i molt dels nens, amb molta alegria".



Emili Marlés

Fa dos anys vam haver de fer la benedicció des de dalt del campanar, i ho vam retransmetre per la televisió i per YouTube. L'any passat, amb restriccions de persones dins l'església. I aquest any, per fi, a la plaça. I es nota un ambient festiu, que tots tenim ganes de normalitat, de viure i de festejar-ho. Perquè això és una festa molt maca i molt dels nens, amb molta alegria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.