El Centre Cugat Salut obre les portes Sant Cugat

El nou centre mèdic s'ubica al Carrer de Gorina, 15


  • Comparteix:

Centre Cugat Salut / Foto: Centre Cugat Salut (cedida)

Centre Cugat Salut / Foto: Centre Cugat Salut (cedida)

El Centre Cugat Salut obre les portes a Sant Cugat. Ubicat al carrer de Gorina, el centre mèdic compta amb múltiples especialitats que cobreixen les principals demandes mèdiques. Compta també amb una Unitat Postcovid per tal de donar solució a les diferents seqüeles que pot haver deixat la malaltia i una unitat de prevenció cardiovascular.

El doctor Juan Miranda, en declaracions a Cugat Mèdia, ha destacat que són un equip "altament qualificat" amb moltes ganes de "fer bé les coses" alhora que utilitzen la tecnologia. El doctor ha explicat que esperen que els santcugatencs i santcugatenques els coneguin i els vegin com "una alternativa" als centres que hi ha al voltant. Ha assegurat que els "donaran una altra visió" del que és l'atenció mèdica fent ús de la tecnologia sense deixar de costat "la qualitat humana".




Doctor Juan Miranda

Esperem que ens coneguin, esperem que mirin que hi ha alternatives als centres que hi ha al voltant, que els donarem una altra visió del que és l'atenció mèdica fent ús de què tenim a mà que és la tecnologia sense deixar a un costat la qualitat humana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.