La seu de Boehringer Ingelheim Espanya aconsegueix la certificació de neutralitat de carboni

L'empresa ha rebut recentment la certificació LEED Gold, que identifica la seu de Sant Cugat com a exemple d'eficiència energètica i ecologisme


  • Comparteix:

Seu de la biofarmacèutica Boehringer Ingelheim Espanya a Sant Cugat/ Foto: Boehringer Ingelheim

Seu de la biofarmacèutica Boehringer Ingelheim Espanya a Sant Cugat/ Foto: Boehringer Ingelheim

La seu corporativa de Boehringer Ingelheim Espanya a Sant Cugat ha aconseguit la certificació de neutralitat de carboni, segons ha informat l'empresa biofarmacèutica en un comunicat. Aquesta distinció, verificada per l'empresa certificadora TÜV i realitzada per ClimateSeed, 'posa en valor les diferents accions i iniciatives de la companyia per contribuir positivament a la reducció de la petjada de carboni al medi ambient'. L'entitat també ha rebut recentment la certificació LEED Gold, que identifica l'edifici corporatiu de Sant Cugat com a exemple d'eficiència energètica i ecologisme.

Algunes de les accions, recollides a l'estratègia de sostenibilitat de l'empresa, han estat la utilització d'energia elèctrica procedent de fonts renovables, projectes de reducció de consum energètic, iniciatives d'Ecodisseny, programes de foment de mobilitat sostenible i la correcta gestió i reutilització de residus, entre altres iniciatives.

En l'àmbit intern la companyia també ha reduït el consum de paper en un 50%, ha retirat de les seves instal·lacions l'ús de plàstics d'un sol ús i ha fomentat la reducció i la reutilització de l'aigua, consolidant el consum eficient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.