Boehringer Ingelheim es converteix en una de les onze millors empreses ocupadores del món

Ha estat reconeguda amb els premis Top Employer i Global Top Employer per prosperar a l'àrea de compromís dels empleats


  • Comparteix:

Exterior de l'empresa biofarmacèutica Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

Exterior de l'empresa biofarmacèutica Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

La biofarmacèutica Boehringer Ingelheim ha rebut el premi Top Employer per setè any consecutiu i el Global Top Employer per segon any consecutiu, convertint-se així en una de les 11 millors empreses ocupadores del món, segons ha anunciat la companyia en un comunicat aquest dijous. Es tracta d'unes distincions que concedeix el Top Employers Institute, un institut independent que certifica, mitjançant un programa on s'examinen la gestió de recursos humans, a aquelles companyies de tot el món que ofereixen als seus empleats 'unes condicions laborals excel·lents i donen suport al seu desenvolupament'. La multinacional, que fa vuit anys que figura com una de les millors ocupadores del món, ha rebut aquesta distinció en 29 països d'Europa, América LLatina i de l'Àsia-Pacífic.

En l'àmbit global, Boehringer Ingelheim ha estat reconeguda per prosperar a l'àrea de compromís dels empleats, on destaca especialment pel que fa a recompenses i reconeixements. El Top Employers Institute també ha destacat "l'entorn de treball àgil", així com "els valors, l'ètica i la integritat de l'empresa, que donen lloc a una cultura corporativa sòlida i sostenible".

A més, ha reconegut el fort creixement que ha experimentat Boehringer Ingelheim en els darrers tres anys en diversitat, inclusió, sostenibilitat, contractació i orientació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.