Crida per recollir joguines i llibres per a les famílies més necessitades a la Floresta

L'Olimpyc Floresta torna a recollir joguines i llibres en col·laboració amb Càritas i els Joves de la Parròquia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la campanya 'Un infant, una joguina' a Sant Cugat / Foto: Sònia Garrido

Imatge d'arxiu de la campanya 'Un infant, una joguina' a Sant Cugat / Foto: Sònia Garrido

L'Olimpyc Floresta participa un any més a la campanya 'Un infant, una joguina', amb la recollida de joguines i llibres per a les famílies més necessitades aquest Nadal. Les persones que hi vulguin col·laborar, poden deixar a l'Espai Manel de la plaça de Miquel Ros de la Floresta entre aquest dilluns i dimecres a les tardes (de 17 h a 20 h) joguines noves, en bones condicions i no bèl·liques, així com llibres, per a què els Joves de la Parròquia i Càritas les facin arribar a les famílies més necessitades durant aquestes festes. El club col·labora en aquesta iniciativa des de fa dues dècades.

Un "servei de solidaritat", tal com ha explicat a Cugat Mèdia el vocal de la comissió social del club de futbol sala, Juanra Subirats, amb les famílies que ho necessitin perquè cap infant es quedi sense regals en aquesta època. Tant les joguines com els llibres han de ser noves i estar en bones condicions. A més, no poden ser de caràcter bèl·lic ni sexista i se n'accepten per a totes les edats.


Juanra Subirats

Com cada any, l'Olimpyc organitza una recollida de joguines col·laborant amb els Joves de la Parròquia i Càritas. És un servei que volem donar de solidaritat per a les famílies que no els arriba per tenir joguines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.