Últims dies per participar al Premi de Periodisme d'Investigació Ramon Barnils

És la setena edició del guardó, que premia reportatges d'investigació sobre temàtiques que tenen un impacte als Països Catalans


  • Comparteix:

Il·lustració de la convocatòria del Premi / Foto: Cedida

Il·lustració de la convocatòria del Premi / Foto: Cedida

La convocatòria del Premi Ramon Barnils de periodisme d'investigació acaba dilluns 15 de novembre. És la setena edició del guardó que convoca el Grup Barnils, que té dues categories: obra publicada en mitjans d'abast nacional i obres publicades en mitjans locals i comarcals. La temàtica ha de ser sobre qüestions o problemàtiques que succeeixen o tenen un impacte als Països Catalans. El període d'inscripció es va obrir el dia 13 d'octubre, coincidint amb el que hagués sigut el 81è aniversari de Barnils.

CONSULTA AQUÍ LES BASES DEL CERTAMEN

Les obres poden ser en qualsevol format: paper, digital, radiofònic, audiovisual o multimèdia i s'han de presentar telemàticament. La convocatòria té especialment en compte la varietat i la riquesa de tècniques d'investigació periodística utilitzades. El premi és obert tant a periodistes com a estudiants de Periodisme; la dotació dels dos premis és de 1.500 euros.

Les obres guanyadores de l'any passat van ser, a la categoria de mitjans d'abast nacional, el 'BarçaGate', d'Adrià Soldevila, Sergi Escudero i Sique Rodríguez (SER Catalunya); i a la categoria de mitjans locals i comarcals '"Si visqués al Camp de Tarragona estaria molt preocupat, no es podia dir que no hi havia núvol tòxic tal com es van fer els mesuraments": Iqoxe, la contaminació que es va esvair en una nit', de Rafa Marrasé, publicat a 'Porta Enrere'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.