Un concert a benefici de les persones amb malalties cròniques omple el Teatre-Auditori

El concert coincideix amb la commemoració del Dia de les Malalties Cròniques


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el seu parlament, envoltada dels voluntaris / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el seu parlament, envoltada dels voluntaris / Foto: Cugat Mèdia

La Companyia Elèctrica Dharma, Luis Posada, Berta Garrido han estat els protagonistes del concert solidari, conduït per Marc Giró, que ha organitzat la Fundació Salut Plus aquest dimarts al Teatre-Auditori. Un espectacle que ha comptat amb l'assistència de més de 400 persones i que s'ha organitzat amb l'objectiu de donar visibilitat a les malalties cròniques. Amb la iniciativa, l'organització ha captat al voltant d'uns 6.000€. De fet, aquest dimarts s'ha commemorat, per primera vegada a Sant Cugat, el Dia de les Malalties Cròniques.

Abans de les actuacions musicals, més d'una vintena de voluntaris de la fundació han pujat a l'escenari i han estat homenatjats per la seva tasca desinteressada.

Segons ha explicat a Cugat Mèdia la directora de la Fundació, Clàudia Massé, els beneficis es destinaran a promoure i millorar l'activitat assistencial de la Fundació: teràpia, acompanyament, tallers i activitats puntuals que ajudin a millorar la vida de les persones amb malalties cròniques. En aquest sentit, Massé ha recordat que "tots coneixem alguna persona amb una malaltia crònica, i també ens pot afectar a nosaltres en un futur".

La Fundació Salut Plus va néixer el maig del 2019 amb l'objectiu d'oferir atenció psicosocial a les persones amb malalties cròniques, tot i que, arran de la pandèmia, ha ampliat el seu ventall a altres col·lectius, com la gent gran, les persones amb problemes de salut mental o les persones en procés de dol.



Clàudia Massé

Tots coneixem alguna persona amb una malaltia crònica o ens pot afectar a nosaltres en un futur. No són només persones grans, també són joves, que estan patint les malalties cròniques. És una malaltia que no es cura, que degenera amb el temps i que pot arribar fins a la mort. I ens pot afectar a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.