La gent gran posa veu al pregó del barri del Monestir - Sant Francesc

El col·lectiu ha recordat la importància de seguir les mesures i recomanacions per protegir les persones vulnerables


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, a l'acte del pregó / Foto: Localpres

L'alcaldessa, Mireia Ingla, a l'acte del pregó / Foto: Localpres

Tret de sortida a la Festa Major del barri del Monestir - Sant Francesc amb un pregó a càrrec de la Residència Sant Cugat i l'Associació de Gent Gran Sant Cugat, coincidint amb el Dia Mundial de la Gent Gran. En un acte celebrat als renovats Jardins del Vallès, Maribel Ayala i Maria Llunell, en nom de l'Associació, han explicat com està vivint el col·lectiu la pandèmia i han recordat que 'necessitem el suport de l'administració per recuperar la normalitat i la convivència digna i activa'. Montse Gómez, Pilar Gràcia i Beatriz García, usuàries de la residència, han convidat el públic a gaudir de la Festa Major.

La directora del centre, Alícia Puig, ha incidit en la importància de fer cas a les mesures de protecció, així com a les recomanacions, als aïllaments i a fer ús de la mascareta, per protegir el col·lectiu de gent gran, més vulnerable. "Cada cop que la població deixa de seguir les recomanacions per aturar la pandèmia, les persones grans veuen minvada la seva llibertat", ha recordat.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i gran part dels regidors del consistori han assistit a l'acte. L'alcaldessa ha agraït les paraules de les pregoneres, ha celebrat la inauguració dels Jardins del Vallès com a espai per al pregó i ha admirat la idiosincràsia del barri del Monestir - Sant Francesc. "La ciutat de Sant Cugat, diversa i plural, on hi ve gent de totes bandes i hi acollim a tothom. Doncs és precisament al barri de Sant Francesc on es reprodueix millor aquesta idea de la ciutat", ha dit.

CONSULTA EL PROGRAMA





Mireia Ingla

La ciutat de Sant Cugat, diversa i plural, on hi ve gent de totes bandes i hi acollim a tothom. Doncs és precisament al barri de Sant Francesc on es reprodueix millor aquesta idea de la ciutat.

Alícia Puig

La maleïda pandèmia va fer que els nostres grans visquessin aïllats, amb por, emmalaltissin, i alguns ens deixessin. Des d'aquella data, la vida ha canviat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.