Detinguts quatre menors per robar la bossa a una dona gran

Els fets van passar dissabte passat a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge de la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han detingut quatre menors relacionats amb un robatori amb violència a una dona gran i un altre en grau de temptativa. Segons ha avançat el Tot Sant Cugat i ha confirmat el cos a Cugat Mèdia, els fets van succeir dissabte passat a la plaça de Barcelona quan un grup de joves va sostreure la bossa a una dona gran. Els presumptes lladres van fugir perseguits per testimonis i van llançar la bossa, tot i que i van ser localitzats poc després per un dispositiu conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local en un altre intent de robatori.

El grup de cinc menors presumptament van repetir el mateix modus operandi a l'avinguda de Rius i Taulet, però en aquest cas van ser detectats per la patrulla policial intentant sostreure la bossa a una altra dona gran.

De nou, els joves van fugir en veure els agents, però van ser detinguts.

De fet, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han posat en marxa un dispositiu conjunt de prevenció per evitar robatoris. Es tracta de patrulles de paisà que han reforçat la vigilància, especialment durant l'última hora del torn de matí i durant la tarda en punts a l'entorn de les estacions de FGC com la de la plaça de Lluís Millet i la de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.