La Festa Major de Volpelleres planta cara a la pluja

Les activitats que s'han vist afectades pel mal temps s'ha reprogramat


Temes relacionats

El veí Lucas Moreno lloa l'esperit familiar del barri al pregó de la Festa Major de Volpelleres (17/set/21)


  • Comparteix:

Una de les activitats de la Festa Major de Volpelleres / Foto: Localpres

Una de les activitats de la Festa Major de Volpelleres / Foto: Localpres

Volpelleres ha pogut gaudir de la seva Festa Major durant el matí d'aquest dissabte. Moltes de les activitats organitzades han estat familiars, com el Juguipop que s'ha fet al parc de la Guineu, amb jocs tradicionals per a infants i adults. A la vora del mercat, s'ha fet un circuit d'educació viària amb cars, on per torns els més petits han pogut conduir pel circuit que s'havia muntat. I una altra de les activitats més destacades del matí de dissabte ha estat la Bridge JAM (art mural), que ha arribat als murs del pont de Volpelleres - al carrer Mare de la Font - de la mà nou artistes que han pintat allà les seves obres de temàtica lliure. Hi han participat els artistes Pepasso, Noble, Lastminute, Jalón de Aquiles, Carola Bagnato, Sigrid, Aram Rah, Dani Bguer i Feo1delgremio.

Carola Bagnato ha explicat que ha volgut formar part de la Bridge JAM fent servir els animals com a temàtica. "Jo treballo molt amb animals i el vincle amb la tendresa, així que faré teixons abraçats que interactuaran amb la figura del meu company", ha comentat mentre pintava acompanyada d'altres artistes.

El president de l'Associació de veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, ha valorat que el barri pugui celebrar la seva Festa Major aquest any, ja que el 2020 es va haver de suspendre a causa de la pandèmia: "És una festa de retrobament després de la pandèmia, amb la qual cosa estem molt contents d’haver pogut fer alguna cosa".

Tot i el bon temps que ha fet al matí de dissabte, la festa ha hagut de plantar cara a la pluja durant la tarda. Algunes de les activitats previstes s'han hagut de reprogramar. D'aquesta manera, l'espectacle 'Joc dels Homes Llop de Vallnegra' s'ha traslladat al gimnàs de l'escola L'Olivera, la tirolina i el rocòdrom s'ha reprogramat a diumenge d'11 del matí a 14 hores del migdia, i el taller de patinet s'ha passat a la tarda de diumenge, de 17 a 19 hores.

Aquestes activitats se sumen a les que ja hi havia previstes per al diumenge de Festa Major. POTS CONSULTAR TOTES LES ACTIVITATS AQUÍ

La Festa Major de Volpelleres va donar el tret de sortida aquest divendres amb el tradicional pregó.













Carola Bagnato

Jo treballo molt amb animals i el vincle amb la tendresa, així que faré teixons abraçats que interactuaran amb la figura del meu company

Alberto Valcarce

És una festa de retrobament després de la pandèmia, amb la qual cosa estem molt contents d’haver pogut fer alguna cosa. Perquè tampoc no teníem clar que poguéssim fer tot el que volíem, i per tant estem satisfets perquè hem pogut tirar endavant gran part de les activitats que teníem proposades



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.