El veí Lucas Moreno lloa l'esperit familiar del barri al pregó de la Festa Major de Volpelleres

El pregó, que ha tingut lloc aquest divendres al Parc de la Guineu, ha donat el tret de sortida a la festa grossa del barri


  • Comparteix:

El tradicional pregó de Festa Major ha donat el tret de sortida a un cap de setmana ple d'activitats al barri de Volpelleres, que està de festa grossa. El membre de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres (AVBV), Lucas Moreno, ha estat el pregoner d'enguany i, lluny d'aprofitar aquest espai per fer reivindicacions veïnals, ha optat per lloar l'esperit del barri i animar a tothom a participar de la Festa Major.

Moreno ha destacat la necessitat de sortir al carrer i reunir-se, fruit de la pandèmia, i ha assegurat que Volpelleres "és una gran família". En aquest sentit, el pregoner ha recalcat que s'ha organitzat una festa "que deixés empremta i que reflectís que som un barri viu, que batega".

Després del pregó, des de l'AVBV han convidat a l'alcaldessa, Mireia Ingla, a pujar a l'escenari. L'alcaldessa s'ha sumat a les lloances cap al barri i ha assegurat que "aquest barri jove, ple de famílies joves, és un barri que ajuda a cohesionar la nostra ciutat. Aquest és el Sant Cugat que volem, amb barris cohesionats on hi hagi veïns i veïnes que organitzen festes majors".




Lucas Moreno

Toca fer festa. Amb responsabilitat, però toca recuperar el temps perdut. Us desitjo a tots una bona festa major. Que ni res ni ningú ens aturi un altre cop!

Mireia Ingla

Aquest barri jove, ple de famíiles joves, és un barri que ajuda a cohesionar la nostra ciutat. Aquest és el Sant Cugat que volem, amb barris cohesionats on hi hagi veïns i veïnes que organitzen festes majors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.