Les Planes celebra la festa grossa amb totes les activitats concentrades aquest dissabte

La gresca tindrà lloc l'11 de setembre, amb vuit propostes per a tots els públics


  • Comparteix:

El tobogan d'aigua torna a les Planes per Festa Major / Foto: Cugat Mèdia

El tobogan d'aigua torna a les Planes per Festa Major / Foto: Cugat Mèdia

Les Planes celebra, aquest any sí, la seva Festa Major. Serà una gresca, però, diferent: només vuit activitats que estaran concentrades en un únic dia, aquest dissabte, 11 de setembre. Les propostes es concentraran a l'Espai Pere Grau i a l'entorn de la plaça del Coll de la Creu d'en Blau. Per accedir a les propostes, cal fer reserva prèvia a la plataforma Eventbrite.

Consulta aquí la programació de la Festa Major de les Planes

La pandèmia, que va obligar l'organització a cancel·lar la festa grossa de l'any passat, tindrà presència destacada enguany. Serà amb un homenatge als sanitaris que han fet front a la crisi sanitària, amb una trobada davant del Casal on tres professionals explicaran la seva experiència combatent el virus.

L'esport també té un espai destacat a la programació de la Festa Major. A les 11 h tindrà lloc un torneig de tennis taula i de futbolí i un altre de petanca. A la tarda, a les 20 h, els més agosarats podran participar en un taller d'skate.

Un dels plats forts de la gresca planenca torna al districte: el tobogan d'aigua baixarà pel carrer del Doctor Modrego en una experiència d'allò més refrescant per a la canalla.

Un espai amb experiències de realitat virtual, simuladors de carreres i escalèxtric, un taller per transformar samarretes en bosses i un espectacle de Bollywood completen la programació, que acabarà a les 20.30 h amb la batalla de galls i gallines, a l'Espai Pere Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.