Frederic Cabanas rememora Marilyn Monroe en el 59è aniversari de la seva mort

El propietari de la Fundació Cabanas ha participat en el programa 'Obert x Vacances' de La Xarxa amb motiu de l'efemèride


  • Comparteix:

L'actriu i cantant Marilyn Monroe / Foto: Cedida

L'actriu i cantant Marilyn Monroe / Foto: Cedida

La nit del 4 d'agost de fa 59 anys moria als Estats Units Marilyn Monroe. Els admiradors d'aquesta emblemàtica actriu la poden conèixer una mica més al Museu Marilyn Monroe, a la Casa Museu - Cal Gerrer de la Fundació Cabanas de Sant Cugat. El seu propietari, Frederic Cabanas, ha participat en el programa 'Obert x Vacances' de La Xarxa, i ha explicat algunes anècdotes i peculiaritats de l'actriu als periodistes Carles Carvajal i Aitor Garcia.

ESCOLTA-HO

Durant el programa, Cabanas ha parlat del seu llibre 'La carta secreta de Marilyn Monroe', que tracta sobre un document que es va trobar a l'estoig d'un bolígraf Montblanc, escrit per la mateixa Monroe pocs dies abans de la seva mort i amb Truman Capote com a destinatari.

Aquesta mateixa carta, un recull de fotografies, objectes personals de l'actriu i una col·lecció amb més de 2500 llibres sobre la Marilyn són algunes de les peces de col·leccionista que es poden trobar en aquest espai.

Cabanas s'ha definit com un "enamorat" de l'actriu i assegura que, des que la va descobrir, quan ell tenia 20 anys, hi ha establert un vincle que encara perdura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.