Només un grup confinat en tota la comunitat educativa de Sant Cugat a dos dies per acabar el curs

Hi ha 36 persones aïllades a la ciutat, entre alumnes i docents, un dels registres més baixos des de l'inici de la pandèmia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

La Covid-19 cada vegada es fa notar menys a la comunitat educativa de Sant Cugat. Segons les dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat,, hi ha només un grup confinat a la ciutat, de l'escola Avenç. Així, Sant Cugat tanca el curs amb una escassa afectació de la Covid-19 als centres, amb només 36 persones aïllades.

Al Vallès Occidental, hi ha 20 centres amb grups confinats, el que suposa una afectació del 4% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra de grups confinats també baixa fins als 242, amb 6.593 persones de l'àmbit educatiu a casa. Al país hi ha 180 centres afectats per la Covid-19, un 3,53% del total.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.