Sant Cugat se suma amb un minut de silenci al rebuig a 'l'onada d'horror' de violències masclistes

L'Ajuntament ha volgut visibilitzar i condemnar també la violència vicària, amb el cas de Tenerife


  • Comparteix:

Moment del minut de silenci davant de l'Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Moment del minut de silenci davant de l'Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha mostrat de nou el seu rebuig a les violències masclistes i, en concret, contra la violència vicària amb el cas de les nenes desaparegudes de Tenerife. L'Ajuntament ha convocat un minut de silenci amb representants polítics i treballadors municipals i s'ha penjat la pancarta amb el lema 'El masclisme mata: barrem-li el pas'. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha posat sobre la taula la importància visibilitzar totes les violències masclistes, que tenen 'moltes cares'.

"Un home que exerceix violència masclista no pot ser un bon pare", ha assegurat l'alcaldessa, que també ha insistit en la necessitat de conscienciar la societat, amb les institucions al capdavant, per ser "més pedagògics que mai" i acabar amb aquesta xacra.




Mireia Ingla

Estem vivint una veritable onada d'horror amb les violències masclistes. I sempre parlem en plural, perquè s'ha demostrat que la violència masclista té moltes cares i que es busquen maneres impensables amb l'objectiu de voler fer mal a una dona, en aquest cas amb l'assassinat de criatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.