L'escola Ferran i Clua de Valldoreix farà obres de millora durant l'estiu

Durant l'agost i la primera quinzena de setembre es posaran ventiladors i aires condicionats i es retiraran els bancs i taules de ferro, entre altres


  • Comparteix:

L'escola Ferran i Clua de Valldoreix viurà un estiu ple d'obres per posar-la a dia / Foto: EMD

L'escola Ferran i Clua de Valldoreix viurà un estiu ple d'obres per posar-la a dia / Foto: EMD

L'escola Jaume Ferran i Clua de Valldoreix aprofitarà les vacances escolars per a executar obres de millora de les seves instal·lacions durant el mes d'agost i primera quinzena de setembre, amb un cost de 25.000 euros. En concret les actuacions consistiran en la reforma dels lavabos de la classe I3 d'infantil, la instal·lació de ventiladors a les quatre aules, la reforma i renovació dels quadres elèctrics del vestíbul i l'habilitació d'un armari per emmagatzemar material en l'espai d'infantil.

També està prevista la instal·lació de dos aparells d'aire condicionat a la biblioteca de l'escola i d'un altre a la sala d'actes del centre. Finalment, també s'enderrocarà el mur perimetral del porxo de l'entrada de l'escola, el canvi d'ubicació del sorral d'infantil i la retirada dels antics bancs i taules de ferro per instal·lar-hi, pròximament, nou mobiliari.

En total la inversió prevista en aquestes intervencions és de més de 25.000 euros. Aquestes actuacions s'emmarquen dins del pla anual de manteniment i de millores pedagògiques, amb una dotació per part de l'EMD de Valldoreix que arriba fins a 60.000 euros a l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.