Nou gelat inspirat en els 25 anys dels Gausacs

L'acte de Sant Ponç ha tornat a reunir la colla i també ha comptat amb música dels grallers i una obra de teatre


  • Comparteix:

El gelat de poma i xocolata que ha creat la Gelateria Pros per celebrar els 25 anys dels castellers. / Foto: Cugat Mèdia

El gelat de poma i xocolata que ha creat la Gelateria Pros per celebrar els 25 anys dels castellers. / Foto: Cugat Mèdia

La gelateria Pros ha decidit sumar-se a la celebració dels 25 anys dels Castellers de Sant Cugat creant un gelat en honor a la colla. El casteller i gelater, Marçal Pros, ha explicat que com no podien fer castells per la pandèmia, i ells tenen la gelateria, van pensar que 'era una opció viable per celebrar-ho i començar a fer castells d'alguna manera'. Pros comenta que volien que fos de color verd perquè és el color de la colla i que d'entre els gelats d'aquest color van escollir el de poma perquè 'a la colla hi ha molts nens i a ells els hi agrada la poma', a més, l'han guarnit amb xocolata 'per simbolitzar les faixes'.

Un centenar de persones han acudit a l'acte, que també ha tingut un concert dels Grabals, els grallers de la colla, que han tocat cançons castelleres tradicionals. Finalment, la Companyia Peus Grossos ha representat l'obra infantil 'En Marginet tap de bassa', que tracta d'un nen que vol ser casteller.

La membre de la comissió d'organització dels Castellers de Sant Cugat, Cristina Jiménez, ha explicat que ha sigut un dia important "perquè ens hem pogut retrobar després d'un any i ens ha servit per no perdre el fil dels castells". També, ha apuntat que esperen poder reprendre l'activitat castellera "de cara al pròxim any".







Marçal Pros

Com que no podem fer castells per la pandèmia, i jo tinc una gelateria, vam pensar que era una opció viable per celebrar-ho i començar fer castells d'alguna manera.

Cristina Jiménez

Ha sigut un dia important perquè ens hem pogut retrobar després d'un any i ens ha servit per no perdre el fil dels castells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.