La Masia Can Ametller rep l'associació Punt de Referència amb una visita guiada per al jovent del 'Projecte Atenea'

La intenció de la visita ha sigut donar a conèixer de primera mà els professionals que hi treballen i les característiques dels seus rols laborals


  • Comparteix:

Imatge d'un moment de la visita guiada a la cuina de la Masia Can Ametller / Foto: Punt de Referència

Imatge d'un moment de la visita guiada a la cuina de la Masia Can Ametller / Foto: Punt de Referència

La Masia Can Ametller ha obert les portes al jovent participant del Projecte Atenea, de l'associació Punt de Referència i que té com a objectiu millorar el nivell formatiu a través del treball en competències i la mentoria. Tot plegat en una visita guiada on han pogut conèixer de primera mà els rols professionals.

A l'activitat han comptat amb el relat en primera persona de tots aquells que formen part del funcionament del restaurant, des del cuiner fins als socis propietaris i l'encarregada de la responsabilitat social corporativa. La mentora del Projecte Atenea, Alba Pi, ha agraït, en declaracions a Cugat Mèdia, l'acollida per part de la Masia: "L'activitat va despertar molt interès entre els joves, ja que va obrir les portes a saber com és treballar al món de la restauració", ha relatat.

Des del Restaurant Can Ametller van resoldre els dubtes dels joves i, fins i tot, els van donar consells sobre com presentar les seves candidatures. Per concloure, els professionals de la Masia van dirigir un missatge molt motivador a tot el jovent: "Quan hi ha ganes de treballar i no es perd la lluita per aconseguir-ho, és més fàcil que s'obrin noves oportunitats".

Des de Punt de Referència volen seguir impulsant aquests tipus d'activitat, ja que consideren que "entusiasma els joves a seguir estudiant i els ajuda a fer-los saber què s'espera d'ells".


Alba Pi

"Llavors jo crec que aquest tipus d'activitat els hi agrada molt, el fet de poder-se aproximar i que diguin 'ostres' això m'agrada, això no m'agrada, i que els hi puguin donar consell per feines que fan les mateixes persones que les duen terme i que siguin reals, des de la pràctica."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.