Sorea: 'L'AMB ha de decidir com ha de gestionar el servei de subministrament d'aigua a Sant Cugat'

Reacció a la companyia gestora del subministrament d'aigua a la sentència del TSJC que deixa la titularitat del servei en mans de l'AMB


  • Comparteix:

Sorea gestiona el subministrament d'aigua a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sorea gestiona el subministrament d'aigua a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sorea abraça la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que determina que és l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) qui pot decidir sobre el servei del subministrament de l'aigua a Sant Cugat. La companyia gestora del subministrament a la ciutat considera que la decisió judicial 'deixa clara la competència plena' per part de l'administració supramunicipal, que 'ha de decidir com gestionar' el servei 'sempre buscant la fórmula més sostenible i eficient'.

La companyia, en un comunicat, explica que "continuarà prestant el servei d'abastament d'aigua fins que l'AMB exerceixi la seva competència" i adreça un missatge de "tranquil·litat" a la ciutadania pel que fa a garantir l'abastament d'aigua. "Seguirem treballant pel municipi amb el mateix compromís i rigor que hem mantingut sempre".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.