Veïns de la Floresta i les Planes exigeixen una resposta sobre la reobertura dels seus centres sanitaris

L'assemblea ha decidit enviar un burofax a Mútua de Terrasa per saber si l'1 d'octubre s'obriran els centres

Societat

Publicat el 19/set/20 per Joan Garcia

Una vintena de veïns de la Floresta i les Planes, agrupats a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de les Planes i la Floresta, han decidit enviar un burofax a Mútua de Terrassa i l'Ajuntament per saber si l'1 d'octubre es reobriran els centres sociosanitaris d'aquests dos barris. La plataforma ha avançat que si continuen tancats després d'aquesta data reobriran el consultori de campanya el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre. Segons la Plataforma, Mutua de Terrassa es va comprometre a reobrir els dos centres l'1 d'octubre, però encara ningú s'ha pronunciat amb una 'resolució ferma'.

Gairebé dues hores d'assemblea davant el centre sociosanitari de la Floresta amb representants veïnals de les Planes i la Floresta, representants de la Marea Blanca Sant Cugat i persones a títol personal que han exposat el seu malestar per la incertesa sobre la reobertura dels dos centres.

Tothom espera que l'1 d'octubre es reobrin aquests equipaments, però ara mateix estan tancats a pany i forrellat. Un dels integrants de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de les Planes i la Floresta exigeix que tant Mútua de Terrassa com l'Ajuntament de Sant Cugat decideixin fermament i es comprometin a la reobertura dels centres.

Els centre sociosanitari de la Floresta està integrat per dos metges, un ATS i un administratiu, però a hores d'ara es desconeix quin serà el plantejament a curt termini. Els dos equipaments es van tancar arran de la Covid-19.






DECLARACIONS

Paco Bailón

Volem una resposta de Mutua de Terrassa i de l'Ajuntament. Tots tenen la seva responsabilitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio